Så er vi klar til at få besat vagter på Roskilde Festival 2019. Sidste år var en stor succes og vi havde derfor midler til en lang række aktiviteter i Røde Stjerne.

Igen i år har vi aftale med Festivalen om at sælge morgenmad til medarbejderne, som overnatter på fodboldbanerne. Det betyder at man igen får et medarbejderarmbånd til festivalen ved at arbejde 32 timer i cafeen, svarende til 4 vagter.
Vagtplanen er den samme som sidste år, 2 hold pr. dag, vagterne er på 8 timer. Alle medarbejderarmbånd er nu booket.

Festival1.jpg

Salgsmæssigt har vi nogenlunde samme setup som sidste år, med salg i cafeen, fra morgenmadsvogn udenfor og selvfølgelig ølvogn og grill.

Vi ser i bestyrelsen frem til en række ligeså sjove og hektiske dage som sidste år, og håber at mange af jer fra 2018 vil melde sig igen sammen med de nye nysgerrige, som bare ikke vil gå glip af oplevelsen og selvfølgelig vores efter-festival arrangementet der løber af stablen i efteråret og som alle der deltager i arbejdet på festivalen er velkomne til.

Festival18-01.jpg

Vi åbner kl. 7, og vagttiderne er:

  • Morgen fra 06:45-15:00

  • Aften fra 14:45-23:00

Se den opdaterede vagtplan nedenfor, find de ledige vagter du vil have, og skriv dem i en mail til festival@roede-stjerne.dk, så er du med.

Personer med tilknytning til Røde Stjerne (medlemmer, familie, venner) har 1. prioritet. Andre uden tilknytning vil, alt efter valg af vagter, først få bekræftet deres deltagelse/vagter den 1. juni.

Festival18-02.jpg

Hvis du har spørgsmål, kan du skrive til: festival@roede-stjerne.dk

Vagtplan Festival 2019

Musik Spilleplan, tjek den her: RF 2019
Frivillig Guide, download her: Frivillig Guide

Festival18-04.jpg
Festival18-03.jpg