Så er vi klar til at få besat vagter på Roskilde Festival 2018. Sidste år lavede vi et fint overskud og havde dermed midler til en lang række aktiviteter i Røde Stjerne.

Igen i år har vi aftale med Festivalen om at sælge morgenmad til medarbejderne, som overnatter på fodboldbanerne. Det betyder at man igen får et medarbejderarmbånd til festivalen ved at arbejde 32 timer i cafeen, svarende til 4 vagter.
Vagtplanen er den samme som sidste år, 2 hold pr. dag, vagterne er på 8 timer. Alle medarbejderarmbånd er nu booket.

Festival1.jpg

Salgsmæssigt har vi nogenlunde samme setup som sidste år, med salg i cafeen, fra morgenmadsvogn udenfor og selvfølgelig ølvogn og grill.

Vi ser i bestyrelsen frem til en række ligeså sjove og hektiske dage som sidste år, og håber at mange af jer fra 2017 vil melde sig igen sammen med de nye nysgerrige, som bare ikke vil gå glip af oplevelsen og selvfølgelig vores efter-festival arrangementet der løber af stablen i efteråret og som alle der deltager i arbejdet på festivalen er velkomne til.

Festival2.jpg

Vi åbner kl. 7, og vagttiderne er:

  • Morgen fra 06:45-15:00
  • Aften fra 14:45-23:00

Se den opdaterede vagtplan nedenfor, find de ledige vagter du vil have, og skriv dem i en mail til festival@roede-stjerne.dk, så er du med. Personer med tilknytning til Røde Stjerne (medlemmer, familie, venner) har 1. prioritet.

Festival3.jpg

Hvis du har spørgsmål, kan du skrive til: festival@roede-stjerne.dk

Vagtplan Festival 2018

Nu er Musik spilleplanen klar, tjek den her: RF 2018

Festival4.jpg