Så er vi klar til at få besat vagter på Roskilde Festival 2017. Sidste år lavede vi et fint overskud og havde dermed midler til en lang række aktiviteter i Røde Stjerne.

Igen i år har vi aftale med Festivalen om at sælge morgenmad til medarbejderne, som overnatter på fodboldbanerne. Det betyder at man igen får et medarbejderarmbånd til festivalen ved at arbejde 32 timer i cafeen.
Vi har i år ændret vagtplanen, så der kun er 2 hold pr. dag, og vagterne er nu 8 timer i stedet for 6. Det betyder også at man kun har 4 vagter i stedet for 5 tidligere.
 

Festival1.jpg

Alle medarbejderarmbånd er nu booket. Salgsmæssigt har vi nogenlunde samme setup som sidste år, med salg i cafeen, fra morgenmadsvogn udenfor og selvfølgelig ølvogn og grill.

Vi ser i bestyrelsen frem til en række ligeså sjove og hektiske dage som sidste år, og håber at mange af jer fra 2016 vil melde sig igen sammen med de nye nysgerrige, som bare ikke vil gå glip af oplevelsen og selvfølgelig vores efter-festival arrangementet der løber af stablen i efteråret og som alle der deltager i arbejdet på festivalen er velkomne til.

Festival2.jpg

Vi åbner kl. 7, og vagttiderne er med den nye plan:

  • Morgen fra 06:45-15:00
  • Aften fra 14:45-23:00

Se den opdaterede vagtplan nedenfor, find de ledige vagter du vil have, og skriv dem i en mail til festival@roede-stjerne.dk, så er du med. Personer med tilknytning til Røde Stjerne (medlemmer, familie, venner) har 1. prioritet.

Festival3.jpg

Hvis du har spørgsmål, kan du skrive til: festival@roede-stjerne.dk

Vagtplan Festival 2017
Værd at vide folder

Tjek musikprogrammet her: RF 2017 Full Schedule

Festival4.jpg